7 Ocak 2012 Cumartesi

Açık Öğretim Fakültesi Felsefe Bölümü 2. Sınıf Final Bütünleme Soru ve Cevapları

http://dl.dropbox.com/u/12640072/files/aof-felsefe-2-sinif-gecmis-donum-final-butunleme-sorulari.rar
adresi üzerinden geçmiş yıllara ait Açık Öğretim Fakültesi Felsefe Bölümü 2. sınıf final bütünleme soru ve cevaplarına ulaşabilirsiniz. 2006 ila 2011 yillari arasi sinav sorulardır içersinde bulunan dersler soyle:

  • Antropoloji
  • Epistemoloji
  • Atatürk İlkeleri ve İnkilap Tarihi
  • Felsefe
  • Metafizik
  • Ortaçağ Felsfesi
  • Yurtdaşlık ve Çevre Bilgisi
Burada tüm dersleri ayrı ayri derleyip paylaşıma sunan hedefaof.com adresine tesekkur etmek gerekir. 


2 yorum:

  1. Öncelikle bu paylaşımınızdan dolayı size çok teşekkür ederim , ben aöf felsefe ikinci sınıf öğrencisiyim bu seneki ara sınava geçmiş yıl sorularını ezberleyerek girmeme rağmen sınav beklediğim gibi gelmedi zaten çoğu soruda geçmiş yıl sorularından farklıydı inşallah final sınavında bu soruları sorarlar . Sizden bir ricam daha olacak 10-11 aralıkta girdiğim sınavın sonuçları şu şekilde geldi ilkçağ felsefesi 47,0 epistemoloji 47,0 ortaçağ felsefesi I 30,0 yurttaşlık ve çevre bilgisi 57,0 felsefe 40,0 klasik sosyoloji tarihi 40,0 . Sizce sınav sonuçlarım nasıl ve final sınavından en az kaç almam gerekir ki sınıfımdan geçeyim ? Teşekkürler , iyi akşamlar

    YanıtlaSil
  2. http://www.sorubak.com/aofpuanhesaplamasi.php adresi üzerinde hesaplama icin basit arayuz yapmislar oradan hesaplayabilirisiniz. Haricinde facebook grubu var oradan bolumu daha iyi takip edebilirsiniz ders ozetleri v.s paylasiliyor https://www.facebook.com/groups/aofelsefe/ sadece cikmis sorularla bir yere varilmasi pek mümkün degil calismak gerekiyor.
    Selamlar...

    YanıtlaSil

Yorumda bulunarak konuyu zenginleştirebilirsiniz.